Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200528-01-2005:Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

28-01-2005:Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  28/1/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, απένειμε σήμερα τα πτυχία στους απόφοιτους του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας (Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής).

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Αγγελάκος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος κ. Ασημάκης Γκόλφης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Καραγιώτης, καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την τελετή αποφοίτησης, απονεμήθηκαν πτυχία σε 64 αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας (1 Αστυνομικός Υποδιευθυντής και 63 Αστυνόμοι Β΄), οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από 18-10-2004.

Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών αποτελεί Τμήμα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας. Αποστολή του είναι η μετεκπαίδευση και η διαρκής ενημέρωση  των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (στο βαθμό του Αστυνόμου Β΄) στα σύγχρονα θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού αστυνομικού ενδιαφέροντος.

Ο Υπουργός κ. Βουλγαράκης, στο σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε: «Η Ελληνική κοινωνία περιμένει πολλά από μας, κανένας πλέον δεν αμφισβητεί τη δημοκρατική μας παρουσία. Βεβαίως στη ζωή τίποτα δεν είναι αυτονόητο, είναι όμως πολύ σημαντικό αθροιζόμενο με αυτό να ακολουθήσει την αποτελεσματικότητα.
Όλος ο σχεδιασμός που κάνει η πολιτική ηγεσία αρχικά περνάει από εσάς. Όλα όσα έχουν αποτυπωθεί στα χαρτιά, στην πράξη θα διαπιστωθεί αν καλώς ή κακώς σχεδιάστηκαν  από εσάς και εσείς φυσικά οι ίδιοι θα δώσετε λόγο στην υπηρεσία και στον εαυτό σας πάνω από όλα.

Οι περισσότεροι από εσάς είσαστε έμπειροι αξιωματικοί και δεν νομίζω ότι είναι δική μου δουλειά να αποδείξω τα αυτονόητα σε σας. Aλλωστε γνωρίζετε καλύτερα από μένα, ότι κανείς βελτιώνει τη θέση του, βελτιώνει το εργασιακό του περιβάλλον, βελτιώνει την ίδια του τη ζωή, μέσα από τη δράση του στην υπηρεσία. Εάν εσείς σηκώσετε ψηλά τον πήχη, τα υπόλοιπα θεωρούνται αυτονόητα.»

Φωτογραφίες από την τελετή υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

      

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.:  210 6977505
                                         fax:  210 6929764
                                          e-mail: elasgrty@mopo.gr

Επισυνάπτεται η ομιλία του κυρίου Υπουργού.

 

omilia kyrioy ypoyrgoy.doc
photo1.jpg
photo2.jpg
photo3.jpg
photo4.jpg
photo5.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις