Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιούλιος 200521-07-2005: Εκδήλωση της Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας στην Κρήτη (Δήμος Ανωγείων Κρήτης, 21...

21-07-2005: Εκδήλωση της Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας στην Κρήτη (Δήμος Ανωγείων Κρήτης, 21 Ιουλίου 2005)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21/7/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, θα παραστεί σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Δήμο Ανωγείων Κρήτης η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας στην Κρήτη.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δραστηριότητας που έχει αναπτύξει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την ευαισθητοποίηση των Κρητών, προκειμένου να σταματήσει η παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Στη σημερινή  εκδήλωση θα παραστεί επίσης ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Αγγελάκος. Επίσης έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, θρησκευτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιτροπή αυτή, που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Βουλγαράκη, και της οποίας ηγείται ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, συμμετέχουν επιφανείς προσωπικότητες της πνευματικής ζωής του τόπου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                               Fax  :  210 6929764
                                             e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις