Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200420-12-2004: Συγχαρητήρια επιστολή του F.B.I. προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων

20-12-2004: Συγχαρητήρια επιστολή του F.B.I. προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20/12/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από το F.B.I. για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, υπογεγραμμένη από τον κ. Gary M. Bald, Εκτελεστικό Βοηθό Διευθυντή για την Αντιτρομοκρατία και Αντιπληροφόρηση του F.B.I.

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, ο υπογράφων εκφράζει την εκτίμηση προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για τον επαγγελματισμό με τον οποίο αντιμετώπισε την πρόκληση της ασφαλούς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Υπογραμμίζει επίσης ότι το μοντέλο συνεργασίας -ιδιαίτερα στον τομέα ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών- που αποδείχθηκε επιτυχημένο κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρότυπο συνεργασίας και σε άλλες διεθνείς εκδηλώσεις. 

Ο κ. Gary αναφερόμενος στη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του F.B.I. μεταξύ άλλων δηλώνει: «Υπάρχει ιστορικό εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του F.B.Ι. στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και της διεθνούς τρομοκρατίας. Υπάρχουν ισχυροί δεσμοί αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των Οργανισμών μας, δεσμοί που ενισχύθηκαν μέσω του σκληρού έργου του Υπουργείου Δημόσια Τάξης και του F.B.I. ».

Κλείνοντας την επιστολή, ο κ. Gary, απευθυνόμενος στον κ. Υπουργό, αναφέρει: «Εκ μέρους του F.B.I. εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για την ηγετική σας ικανότητα και τη φιλοξενία σας, καθώς και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τη διεξαγωγή ασφαλών και επιτυχών Ολυμπιακών Αγώνων».

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                               Fax : 210 6929764
                                            e-mail :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις