Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200520-01-2005: Εκπαίδευση Αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Τροχαίας

20-01-2005: Εκπαίδευση Αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Τροχαίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, 20/1/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαίδευση Αστυνομικών που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Τροχαίας της χώρας πραγματοποιείται από τη Δευτέρα (24-1-2005) μέχρι και την Παρασκευή  (28-1-2005) στην Αθήνα.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι η ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού των Υπηρεσιών Τροχαίας για τον τρόπο άσκησης των αρμοδιοτήτων του και η επιμόρφωσή του για την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, σχετικά με νέες τεχνολογικές εξελίξεις και μέσα. Το αστυνομικό προσωπικό, μεταξύ άλλων, θα ενημερωθεί για την αποτελεσματική χρήση μέσων και συσκευών νέας τεχνολογίας (έλεγχος ταχογράφων, υπέρβαρα, επισφαλή φόρτωση, ελαστικά, κόφτες κ.λ.π.).

Η κατάρτιση περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού. Η θεωρητική θα πραγματοποιηθεί τις τρεις πρώτες ημέρες (Δευτέρα-Τετάρτη) σε χώρους της Σχολής Μετεκπαίδευσης – Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας (Ν. Φιλαδέλφεια) και η πρακτική στα διόδια Αφιδνών και Ελευσίνας τις δύο τελευταίες ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή).

Ως εκπαιδευτές έχουν οριστεί έμπειροι και εκπαιδευμένοι Αξιωματικοί της Τροχαίας, Συγκοινωνιολόγοι, Ψυχολόγοι, Γιατροί του Ε.Κ.Α.Β. και υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών.

Σε πρώτη φάση, θα εκπαιδευτούν οι Αξιωματικοί και το υπόλοιπο προσωπικό των Υπηρεσιών Τροχαίας που αστυνομεύουν την Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (ΠΑΘΕ) και στη συνέχεια, θα εκπαιδευτούν οι Αξιωματικοί και το προσωπικό των υπολοίπων Υπηρεσιών Τροχαίας της χώρας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες   τηλ.   :  210 6977505
                                            Fax   :  210 6929764
                                          e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις