Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200416-12-2004: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα

16-12-2004: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 16/12/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, κ. Thomas Miller. Πρόκειται για την τελευταία συνάντηση του κ. Βουλγαράκη με τον κ. Miller, ως Πρέσβη των Η.Π.Α., καθώς η θητεία του τελευταίου λήγει επισήμως σύντομα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο κ. Miller ευχαρίστησε τον κ. Βουλγαράκη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

 Ο Αμερικανός Πρέσβης εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήριά του στον Έλληνα Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την επιτυχή διαχείριση του περιστατικού ομηρίας στο λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Αττικής.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Υπουργός δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον κ. Miller προκειμένου να τον ευχαριστήσω για τη στενή συνεργασία που είχαμε από την ημέρα που ανέλαβα την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης μέχρι σήμερα. Συνεργασία που ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και καθοριστική για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή συνέχεια.»

  

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                              Fax  : 210 6929764
                                           e-mail :  elasgrty@mopo.gr

 

 

photo1.jpg
photo2.jpg
photo3.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις