Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 200516-02-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

16-02-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα,  16/2/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης συναντήθηκε σήμερα, (16-02-2005) και ώρα 12:00, με αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Νίκολαος Παπαδόδημας, ο Αντιπρόεδρος κ. Μανώλης Καραγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Πουλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, η αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος:

  • ζήτησε τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με το Σώμα της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, που έχει συσταθεί από κυνηγετικές οργανώσεις, για την αντιμετώπιση των περιστατικών λαθροθηρίας, αλλά και άλλων παραβατικών συμπεριφορών ενάντια στο φυσικό περιβάλλον και
  • ανακοίνωσε τη συστράτευσή της στην εκστρατεία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοφορίας στην Κρήτη.

Συζητήθηκε επίσης, το ενδεχόμενο της εκπαίδευσης των Θηροφυλάκων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στόχος είναι να μεταφερθεί στους Θηροφύλακες η γνώση και η εμπειρία σε επιχειρήσεις ορεινής διάσωσης σε δύσβατες περιοχές, καθώς  και σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Νίκολαος Παπαδόδημας έδωσε συμβολικά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ένα κυνηγετικό όπλο, ως επιστέγασμα της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Φωτογραφίες από τη συνάντηση υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

   Φωτογράφος: Α.Π.Ε. Μαρία Μαρόγιαννη

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                            e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

sunantisi1.JPG
sunantisi2.JPG
sunantisi4.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις