Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200415-12-2004: Υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο-Σπάτα λόγω του σημερινού έκτακτου περιστατικού και δωρεάν διέλευσή τους από...

15-12-2004: Υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο-Σπάτα λόγω του σημερινού έκτακτου περιστατικού και δωρεάν διέλευσή τους από την Αττική Οδό

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15/12/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ύστερα από αίτημα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την εταιρεία «Αττικές διαδρομές» για τη μη απόδοση διοδίων των οχημάτων, που κατευθύνονται προς Μαρκόπουλο-Σπάτα και εκτρέπονται υποχρεωτικά, λόγω του έκτακτου περιστατικού, στον κόμβο του Σταυρού (από Μεσογείων με κατεύθυνση προς Λ. Λαυρίου). Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί μπορούν να ακολουθούν τη διαδρομή τους μέσω Αττικής Οδού, χωρίς να επιβαρύνονται με το κόστος των διοδίων.

Ομοίως, τα οχήματα που κινούνται από Παλλήνη με κατεύθυνση προς Αθήνα, στον κόμβο της Ανθούσας, όπου εκτρέπονται υποχρεωτικά, μπορούν να ακολουθήσουν την Αττική Οδό, χωρίς και πάλι να αποδώσουν τα διόδια.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για τις σημερινές έκτακτες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούμε για την αποφυγή ατυχημάτων να ελαττώνουν την ταχύτητα των οχημάτων τους όταν πλησιάζουν στους σταθμούς των διοδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις