Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200512-10-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα

12-10-2005: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 12/10/2005
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα, κ. Rashed Saleem ΚHAN.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο κ. Βουλγαράκης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Πακιστάν μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη χώρα και επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η ετοιμότητα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ζητηθεί.
 
Ο Υπουργός κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε επίσης τον Πακιστανό Πρέσβη για την πρόθεση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης να διευκολύνει τους υπηκόους Πακιστάν να μεταβούν στη χώρα τους μετά τον καταστροφικό σεισμό.
 
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υπουργός κ. Βουλγαράκης δήλωσε: «Σκοπός της συνάντησης με τον Πρέσβη του Πακιστάν ήταν, μεταξύ άλλων, να τον ενημερώσουμε για την πρόθεσή μας να διευκολύνουμε τους πολίτες της χώρας του που κρατούνται από τις δικές μας Υπηρεσίες για απέλαση, να μεταβούν στην πατρίδα τους και στις οικογένειές τους, μετά τον καταστροφικό σεισμό».
 

 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                                        Fax  :  210 6929764
                                                            email  :  elasgrty@mopo.gr

 

1.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις