Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200409-12-2004: Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Τομεάρχη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη για θέματα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας

09-12-2004: Συνάντηση Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τον Τομεάρχη και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη για θέματα Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 9/12/2004

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

O Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης συναντήθηκε σήμερα με τον Τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Δημόσιας Τάξης  κ. Γιώργο Γαρουφαλιά, Βουλευτή Λάρισας και τον αναπληρωτή Τομεάρχη  κ. Σταύρο Κελέτση, Βουλευτή Έβρου μετά από αίτημα τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με τους αρμόδιους για τον Τομέα Βουλευτές.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι δύο Βουλευτές ενημερώθηκαν για το έργο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις δράσεις που προγραμματίζει να αναπτύξει το Υπουργείο το χρόνο που έρχεται. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Υπουργός δήλωσε τα εξής:« Είχαμε μια πολύ καλή και παραγωγική συνεργασία με τους κυρίους συναδέλφους του τομέα Δημόσιας Τάξης, με τους οποίους συζητήσαμε αναλυτικά το σύνολο σχεδόν της δραστηριότητας τους Υπουργείου.
Είναι κοινή η εκτίμηση ότι η δράση μας  κινείται σε θετική κατεύθυνση τόσο σε επίπεδο υλοποίησης των προγραμματικών δηλώσεων, όσο και σε επίπεδο νέων δράσεων που έχουν ανακύψει.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι κύριοι συνάδελφοι μου έκαναν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες και θα μελετήσω σε επίπεδο πρακτικής εφαρμογής.
Έχω την αίσθηση ότι αυτού του είδους οι συνεργασίες είναι πράγματι πολύ χρήσιμες και δημιουργικές για όλους γιατί σε τελική ανάλυση δουλεύουμε όλοι για τον ίδιο σκοπό. »

 
Φωτογραφίες από την συνάντηση υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                               Fax : 210 6929764
                                            e-mail : elasgrty@mopo.gr

 

DSC00004.JPG
DSC00008.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις