Τε 29 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200508-10-2005: Αναβάλλεται η Τετραμερής διάσκεψη στην Αθήνα λόγω του σεισμού στο Πακιστάν

08-10-2005: Αναβάλλεται η Τετραμερής διάσκεψη στην Αθήνα λόγω του σεισμού στο Πακιστάν

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8/10/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάλλεται για τις αρχές Νοεμβρίου η Τετραμερής Διάσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  στην Αθήνα στις 10 και 11 Οκτωβρίου, μεταξύ του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Βουλγαράκη, και των ομολόγων του Υπουργών Εσωτερικών του Ιράν, του Πακιστάν και της Τουρκίας, κ.κ. Mostafa POOR-MOHAMMADI, Aftab Ahmad Khan SHERPAO και Abdulkadir AKSU αντίστοιχα, στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και του οργανωμένου εγκλήματος γενικότερα.

Ο λόγος της αναβολής είναι η μη δυνατότητα παρουσίας του Υπουργού Εσωτερικών του Πακιστάν εξαιτίας του πολύ ισχυρού σεισμού που έπληξε σήμερα το Πακιστάν.

Η Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, σε μήνυμα του προς τον ομόλογο του Υπουργό Εσωτερικών του Πακιστάν, εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπάθεια του για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού. Επίσης, έθεσε στη διάθεση των Πακιστανικών Αρχών την Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) του Πυροσβεστικού Σώματος, η οποία είναι σε πλήρη ετοιμότητα προς αναχώρηση εφόσον αυτό ζητηθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις