Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2005Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200504-01-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για τη δολοφονία του Ειδικού Φρουρού

04-01-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για τη δολοφονία του Ειδικού Φρουρού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 04/01/2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο σημερινό Τηλεμαραθώνιο της ΝΕΤ για την οικονομική ενίσχυση των χωρών της Νοτιανατολικής Ασίας, ερωτηθείς για το περιστατικό της δολοφονίας του Ειδικού Φρουρού, δήλωσε τα εξής:

«Είναι μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση με πάρα πολλά ερωτηματικά. Όπως είχα πει από την αρχή, από την πρώτη ώρα, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται με πάρα πολλή προσοχή, χωρίς φυσικά να αποκλείεται καμία εκδοχή.

Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι δράστες να προέρχονται από το χώρο του κοινού ποινικού εγκλήματος, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Τώρα, αν μιλάμε για τρομοκρατικό χτύπημα μιλάμε για εντελώς νέα μορφή εγκλήματος που κρύβει τυφλή βία και ιδιαίτερη αγριότητα, με αμφίβολο ιδεολογικό υπόβαθρο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως είχα πει από την πρώτη ώρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ερευνώνται με μεγάλη προσοχή και νομίζω ενημερώνεται η κοινή γνώμη από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου.»

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                            Fax    :  210 6929764
                                        e-mail    :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις