Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Αύγουστος 200427-08-2004: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στο Κέντρο Τύπου Ζαππείου

27-08-2004: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στο Κέντρο Τύπου Ζαππείου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27/8/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης των δημοσιογράφων -πριν τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων- από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Θοδωρή Ρουσόπουλο, στο Κέντρο Τύπου Ζαππείου, δήλωσε:

Μιας και σήμερα είναι το τελευταίο briefing του Κυβερνητικού Εκπροσώπου πριν τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, θέλησα να έρθω εδώ στο Ζάππειο για να κάνω μια δήλωση.
Έχουμε ακόμη 2 ημέρες Αγώνων. Θέλω κατ΄ αρχάς να ευχαριστήσω όλους του Έλληνες πολίτες γιατί βοήθησαν περισσότερο από τον καθένα να διευκολυνθεί η διεξαγωγή των Αγώνων στην Αθήνα και στις άλλες Ολυμπιακές Πόλεις. Να τους ευχαριστήσω για την υπομονή τους και γιατί σεβάστηκαν απολύτως τα απαραίτητα μέτρα στους δρόμους και τα αθλητικά κέντρα.
Όλο αυτό το διάστημα καταφέραμε να απαντήσουμε στην πράξη στις αιτιάσεις και των πιο κακόπιστων σχολιαστών. Καταφέραμε αυτό που καμία χώρα που φιλοξένησε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν κατάφερε. Να κάνουμε τον κόσμο να ζει τη διοργάνωση στα στάδια, τις πλατείες, τους δρόμους, τις γειτονιές, μέσα σ΄ ένα μοναδικό περιβάλλον. Διοργανώσαμε αγώνες μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και διακριτικότητας. Αυτό σήμερα το αναγνωρίζουν όλοι.
Θέλω να πιστεύω ότι και οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και αύριο θα σεβαστούν αυτό που με μεγάλο κόπο κατορθώσαμε όλοι οι Έλληνες.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                               Fax :  210 6929764
                                            e-mail :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις