Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Ιούλιος 200418-07-2004: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με τα σημερινά αναγραφόμενα σε Ξένο Τύπο

18-07-2004: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με τα σημερινά αναγραφόμενα σε Ξένο Τύπο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18/7/2004

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γεώργιος Βουλγαράκης, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με τα σημερινά αναγραφόμενα σε Ξένο Τύπο, ως προς την Ολυμπιακή Ασφάλεια, δήλωσε τα εξής:

« Η εφαρμογή των μέτρων Ολυμπιακής Ασφάλειας είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί εξελίσσονται σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τις Κυβερνήσεις και των 202 χωρών, των οποίων οι αντιπροσωπείες θα έλθουν στην Ελλάδα και όλοι γνωρίζουν και συμφωνούν ότι έχουμε κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διεξαχθούν οι Αγώνες σε ένα περιβάλλον ασφάλειας και ειρήνης. Δεν έχει συνεπώς κανένα νόημα να σχολιάσω ευφάνταστα σενάρια που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα ».

Εξάλλου, αύριο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης θα ενημερώσει, στις Βρυξέλλες, τους ομολόγους του Υπουργούς για θέματα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Τελευταίες Αναρτήσεις