Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200406-10-2004: Τελετή παράδοσης-ανάληψης της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας

06-10-2004: Τελετή παράδοσης-ανάληψης της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 6/10/2004

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12:00, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης η τελετή παράδοσης-ανάληψης της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργου Βουλγαράκη.

Ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Αγγελάκος ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον Επίτιμο Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Φώτιο Νασιάκο.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Σμέτης, ο Α? Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π., κ. Γεώργιος Μανίας, ο Β` Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π., κ. Παναγιώτης Αλυφαντής, ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Γεώργιος Πουλάκος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάλυσης και Ερευνών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Εισαγγελέας κ. Δημήτριος Ασπρογέρακας, ανώτατοι Αξιωματικοί και προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ομιλίες κατά τη τελετή παράδοσης-ανάληψης της Ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας :

  

  

    
Φωτογραφίες: Α.Π.Ε./Μαρία Μαρόγιαννη

Φωτογραφίες από την τελετή υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                              Fax  : 210 6929764
                                            e-mail :  elasgrty@mopo.gr

 

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG

Τελευταίες Αναρτήσεις