Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Φεβρουάριος 20044-2-2004:Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στη Μόσχα

4-2-2004:Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στη Μόσχα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 04-02-2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες, η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιου Φλωρίδη , του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. Φώτιου Νασιάκου και του Διοικητή της Ε.Υ.Π κ. Παύλου Αποστολίδη στη Μόσχα. Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, στο ταξίδι αυτό, συνοδευόταν επίσης, από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Τασιόπουλο, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων, Υποστράτηγο κ. Βασίλειο Κωνσταντινίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ελευθέριο Οικονόμου. 

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής τους στη Μόσχα συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Εκτελούντα Καθήκοντα Υπουργού Εσωτερικών κ. Rashld Nurgaliev, τον Υπουργό Πολιτικής Αμυνας και Εκτάκτων Αναγκών κ. Shoigu, τον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας κ. Vladimir Roushaylo, τους Επικεφαλείς των Υπηρεσιών Ασφαλείας SVR και FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. L. Tyagachyov.
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης χαρακτήρισε την επίσκεψη στη Μόσχα απόλυτα επιτυχή, καθώς συμφωνήθηκε:
– Συνεργασία στον τομέα πληροφοριών για την Ολυμπιακή Ασφάλεια.
– Συνεργασία για την αντιμετώπιση ενδεχόμενης ραδιοβιολογικής χημικής απειλής.
– Συνδρομή στην αντιμετώπιση τυχόν δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2004.
– Στενότερη συνεργασία στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, των ναρκωτικών και της εμπορίας ανθρώπων, στο πλαίσιο διμερών συμφωνιών που ήδη υφίστανται. 

                

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 210-6924558
Fax: 210-6929764
E-mail: elasgrty@mopo.gr

 

2.jpg
4.jpg
5.jpg

Τελευταίες Αναρτήσεις