Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Μάιος 200428-05-2004: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας

28-05-2004: Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα,  28/5/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιος Βουλγαράκης συναντήθηκε σήμερα (28-5-2004), στις 10.30΄ώρα, με πενταμελή αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, την οποία αποτελούσαν οι:

  • Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α., κ. Νικόλαος Κουτρουμπής, Πρόεδρος
  • Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., κ. Θεόφιλος Αθανασίου, Γενικός Γραμματέας
  • Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., κ. Παναγιώτης Μίτσιας, Ταμίας
  • Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., κ. Σπυρίδων Παπαναγιώτου, Μέλος
  • Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., κ. Νικόλαος Λουμπαρδιάς, Μέλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του κ. Υπουργού και τον ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν τους Απόστρατους Αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την πραγματοποίησή της, καθότι, όπως δήλωσαν, είχαν 6 χρόνια να συναντηθούν με Υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Δήλωσαν επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της συζήτησης, αφού ο κ. Υπουργός υποσχέθηκε συνεχή επικοινωνία με τους Απόστρατους για την επίλυση των όποιων προβλημάτων τους, καθώς και:

  • την καθιέρωση Ημέρας Αποστράτων και
  • την ενεργοποίηση Γραφείου Αποστράτων με έδρα το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την παρουσία σε αυτό συνδέσμου με τον κ. Υπουργό.

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. : 210 6977505
                                              Fax  : 210 6929764
                                            e-mail : elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις