Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2004Δελτία Τύπου Μάρτιος 200424-03-2004: Επιστολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Βουλγαράκη για την πρόσληψη του προσωπικού Πυροσβεστικής μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων

24-03-2004: Επιστολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Βουλγαράκη για την πρόσληψη του προσωπικού Πυροσβεστικής μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 24/3/04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των ενεργειών του για την αναβάθμιση των Σωμάτων Ασφαλείας ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης, απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα. Μαριέττα Γιαννάκου, ζητώντας να ενεργοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που έχει στη διάθεσή του το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, έτσι ώστε το προσωπικό της Πυροσβεστικής να προσλαμβάνεται στο εξής μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.

Στην επιστολή αυτή, ο Υπουργός Δημόσιας τάξης εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εισήγησης το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Το ακριβές κείμενο της επιστολής είχε ως εξής:
«Υπουργέ μου,
Πρόθεσή μας είναι το προσωπικό της Πυροσβεστικής να προσλαμβάνεται στο εξής μέσω πανελληνίων εξετάσεων.
Θα ήθελα συνεπώς να σας παρακαλέσω να ενεργοποιήσετε τις διαδικασίες και τους μηχανισμούς που έχει στη διάθεσή του το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προκειμένου να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η πρόθεσή μας αυτή. Είναι προφανές ότι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο πρέπει να συνεργαστεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, την Πυροσβεστική και τους εκπροσώπους των εργαζομένων για να καταλήξουν στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων, αν είχαμε τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εισήγησης το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου».

Η πλήρωση των συγκεκριμένων θέσεων μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων είναι μέρος ενός ευρύτερου πλέγματος ενεργειών που εισηγήθηκε ο Υπουργός Δημόσιας τάξης σχετικά με την αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Σώματος, μεταξύ των οποίων ο ανεφοδιασμός του Σώματος με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και η κάλυψη των κενών θέσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ. :  210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις