Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2003Δελτία Τύπου Σεπτέμβριος 20034-9-2003: Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Αρχηγού της Αστυνομίας της Ν. Ζηλανδίας

4-9-2003: Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Αρχηγού της Αστυνομίας της Ν. Ζηλανδίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 04-09-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η διήμερη επίσκεψη του Αρχηγού της Αστυνομίας της Ν. Ζηλανδίας, Αντιστράτηγου κ. Robert J. Robinson, ο οποίος συνοδευόταν από υψηλόβαθμα στελέχη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γεώργιο Φλωρίδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Φώτιο Νασιάκο, καθώς και με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας της Ν. Ζηλανδίας, επισκέφθηκε επίσης τη Διεύθυνση Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων (Δ.Α.Ο.Α.)  και ξεναγήθηκε  σε Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια των επαφών, συζητήθηκαν κυρίως θέματα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ο κ. Robert J. Robinson εξήρε το σημαντικό έργο που επιτέλεσε η Ελληνική Αστυνομία, αναφορικά με την εξάρθρωση της τρομοκρατίας, την ασφαλή διεξαγωγή των εργασιών της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την προετοιμασία για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες  τηλ.: 210 6924558
                                          Fax: 210 6929764
                                          E-mail: elasgrty@mopo.gr
                                          Δ/νση Ιστοσελίδας: www.ydt.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις