Τρ 28 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2003Δελτία Τύπου Ιούλιος 20033-7-2003: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Επίδαυρο, για το έτος 2003

3-7-2003: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Επίδαυρο, για το έτος 2003

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα,  3-7-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για την διευκόλυνση και την ασφαλή μετακίνηση των  επισκεπτών που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις  στην Επίδαυρο,  η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας έχει προβλέψει  έκτακτα μέτρα τροχαίας.

Συγκεκριμένα, η Τροχαία Αργολίδας, θα προβαίνει  στις εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όλο τον Ιούλιο και  Αύγουστο στο 2003 από τις ώρες 22:15΄ έως  00:30΄ :

 

  • Μονοδρόμηση τμήματος της Ε.Ο. Ισθμίων – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου με κατεύθυνση από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου μέχρι την συμβολή της με την Ε.Ο.  Λυγουριού – Κρανιδίου.
  • Μονοδρόμηση του τμήματος της Ε.Ο. Aργους – Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου με κατεύθυνση από το Κέντρο Υγείας Λυγουριού μέχρι την συμβολή της με την Π.Ε.Ο Λυγουριού – Αρχαίας Επιδαύρου.
  • Μονοδρόμηση χωμάτινης Δημοτικής οδού που περιλαμβάνεται μεταξύ των περιοχών Χάνι Μερκούρι και Κέντρου Υγείας Λυγουριού  από την συμβολή της με Ε.Ο  Aργους – Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου μέχρι την συμβολή της με την Ε.Ο  Ισθμίων – Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου.
  • Υποχρεωτική πορεία αριστερά στη συμβολή των Ε.Ο Aργους – Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου και Λυγουριού – Αρχαίας Επίδαυρου όλων των κινούμενων οχημάτων επί της Ε.Ο Aργους – Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου.
  • Υποχρεωτική πορεία δεξιά στη συμβολή των Ε.Ο Aργους – Ναυπλίου – Αρχαίου Θεάτρου και Λυγουριού – Αρχαίας Επίδαυρου με τη χωμάτινη Δημοτική οδό στην περιοχή Χάνι Μερκούρι όλων των κινούμενων οχημάτων επί της Ε.Ο Aργους – Ναυπλίου –
  • Αρχαίου Θεάτρου. 
     

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων και των λοιπών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αστυνομική δύναμη θα βρίσκεται στο χώρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση  των επισκεπτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Τηλ.: 2106924558

Fax: 2106929764

E-mail:elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις