Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200529-07-2005: Δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης μετά τη σύσκεψη των συναρμόδιων Υπουργών για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

29-07-2005: Δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης μετά τη σύσκεψη των συναρμόδιων Υπουργών για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (29-07-2005), υπο τον Πρωθυπουργό, σύσκεψη των συναρμόδιων Υπουργών, για την αποτίμηση της κατάστασης από τη χθεσινή πυρκαγιά.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Σπηλιωτόπουλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σιούφας, ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Σουφλιάς, ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Κακλαμάνης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μπασιάκος, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βουλγαράκης και ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ρουσόπουλος.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης εξερχόμενος από το Μαξίμου δήλωσε:

«Ο πολύ καλός συντονισμός και η ευόδωση της προσπάθειας όλων των εμπλεκόμενων φορέων είχε ως αποτέλεσμα, μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά – που όμοιά της είχε να ζήσει η Αττική, εδώ και πάρα πολλά χρόνια – να λήξει πολύ γρήγορα και να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή: πάνω απ΄όλα, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, το Στρατό, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αλλά και τους πολίτες, οι οποίοι μας  βοήθησαν αποφασιστικά στο έργο αυτό. Από πλευράς μας θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το περιβάλλον έτσι όπως πρέπει να είναι.

Βεβαίως, το καλοκαίρι είναι μακρύ. Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον».
      

Τελευταίες Αναρτήσεις