Δε 29 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200627-01-2006: Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

27-01-2006: Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα,  27/1/2006
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης, απένειμε σήμερα τα πτυχία στους απόφοιτους του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας (Λ. Θρακομακεδόνων 101, Αχαρνές).
 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Αγγελάκος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος  κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος κ. Ασημάκης Γκόλφης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος κ. Μπαγιαρτάκης Αντώνιος, καθώς και ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Επίσης, την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του Δήμου Αχαρνών, κ. Στριφτός Σπυρίδων.
 
Κατά την τελετή αποφοίτησης, απονεμήθηκαν 58 πτυχία σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας (3 Αστυνόμοι Α΄ και 55 Αστυνόμοι Β΄), οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από 12-9-2005.
Την ίδια ώρα, ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ.Ευστράτιος Κυριακάκης, απένειμε 32 πτυχία σε αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας (Αστυνόμοι Β΄), σε ανάλογη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παράρτημα του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.
 
Το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών αποτελεί Τμήμα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας. Αποστολή του είναι η μετεκπαίδευση και η διαρκής ενημέρωση  των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (στο βαθμό του Αστυνόμου Β΄) στα σύγχρονα θέματα και προβλήματα γενικού ή ειδικού αστυνομικού ενδιαφέροντος. 
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κ. Λεωνίδας Ευαγγελίδης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους αποφοίτους, μεταξύ άλλων δήλωσε: «[…] Απευθύνομαι σε καταξιωμένα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία αποτελούν τον κορμό αυτής, για το παρόν και το μέλλον […].
 
Σας καλώ, επιστρέφοντας στις θέσεις ευθύνης σας να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας [?].
Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχή αποφοίτησή σας και να σας ευχηθώ καλή χρονιά και κάθε επιτυχία ατομική, οικογενειακή και υπηρεσιακή».
 
Φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών-Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ε. (www.ana.gr)
 
      
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.:  210 6977505
                                                    fax:  210 6929764
                                                     e-mail: elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις