Πε 30 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2003Δελτία Τύπου Ιούνιος 200325-6-2003: Tέθηκε σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

25-6-2003: Tέθηκε σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αθήνα, 25-06-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις αρχές Ιουνίου, τέθηκε σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ydt.gr και στις εναλλακτικές διευθύνσεις www.astynomia.gr, www.ekato.gr.

Η νέα ιστοσελίδα περιέχει πλήθος πληροφοριών, σχετικά με τις δραστηριότητες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της Ελληνικής Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να βρουν ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, τηλεφωνικό ευρετήριο με τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και χρήσιμες συμβουλές που αφορούν σε θέματα ασφάλειας. Ταυτόχρονα, μπορούν να ενημερωθούν για τις έκτακτες αλλαγές που παρουσιάζονται στην κυκλοφορία των οχημάτων, όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Σαββατοκύριακου, σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Το site ενημερώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση με Δελτία Tύπου, ενώ υποστηρίζεται από εκτενή μηχανισμό διαχείρισης περιεχομένου και έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου σε γλώσσα Java. 

Με αφορμή την έναρξη της νέας ιστοσελίδας, ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Λευτέρης Οικονόμου, δήλωσε τα εξής: «Προσπαθήσαμε μέσα από το νέο μας site να παρέχουμε, τόσο στο δημοσιογραφικό κόσμο, όσο και στους πολίτες γρήγορη, έγκαιρη και προπάντων έγκυρη ενημέρωση. Αυτό ήταν και το πλαίσιο, σύμφωνα με το οποίο εργάστηκε η ομάδα του Γραφείου Τύπου και της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet, Fastnet, που σχεδίασε τη νέα μας ιστοσελίδα. Θέλουμε το νέο μας site να αποτελέσει ένα χρήσιμο και ουσιαστικό εργαλείο για όλους τους πολίτες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την πλευρά, ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς το περιεχόμενό του».

Για περισσότερες πληροφορίες  τηλ.: 2106924558
                                         Fax: 2106929764
                                         E-mail:  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις