Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200523-11-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με περιστατικό στα γραφεία των Συνδικάτων Οικοδόμων Αθήνας

23-11-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με περιστατικό στα γραφεία των Συνδικάτων Οικοδόμων Αθήνας

Αθήνα,  23/11/2005

ΔΗΛΩΣΗ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό στα γραφεία Συνδικάτων Οικοδόμων Αθήνας, δήλωσε :

« Στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος οι Αρχές και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας λειτουργούν υπηρετώντας τη δημοκρατική νομιμότητα και τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών. Η αυθαίρετη παρουσία αστυνομικών στη χθεσινή συγκέντρωση στα γραφεία  του ΠΑΜΕ δεν ανατρέπει αυτά τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί επιλογή ή απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και φυσικά του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Η αντίδραση όμως  και οι διαμαρτυρίες που προκλήθηκαν από τα στελέχη του ΠΑΜΕ δείχνουν τη μεγάλη ευθύνη, με την οποία ο κάθε αστυνομικός ξεχωριστά πρέπει να αντιλαμβάνεται τις ιδιαίτερες ευαισθησίες ατόμων, οργανώσεων και κομμάτων. Και αυτό θα πρέπει να είναι  το μήνυμα που οφείλουμε να κρατήσουμε για το μέλλον.»

  

Για περισσότερες πληροφορίες      τηλ.  :   210 6977505
                                               Fax  :  210 6929764
                                            e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις