Πα 2 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200623-01-2006: Υπεγράφη η απόφαση για την απόδοση στο Δημόσιο ποσοστού 10% επί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αθλητικών σωματείων κ.λπ.

23-01-2006: Υπεγράφη η απόφαση για την απόδοση στο Δημόσιο ποσοστού 10% επί των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αθλητικών σωματείων κ.λπ.

– Θα καταβάλλεται ως αποζημίωση στο αστυνομικό προσωπικό –

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23/01/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργου Βουλγαράκη ολοκληρώθηκε η διαδικασία και υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, η σχετική απόφαση που αφορά την αποζημίωση του αστυνομικού προσωπικού για την πρόσθετη απασχόλησή του στα μέτρα τάξης και ασφάλειας στις αθλητικές συναντήσεις.

Ειδικότερα, από τα έσοδα των Αθλητικών Σωματείων, των Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών (Α.Α.Ε.) που προέρχονται από τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα για τη μετάδοση των αγώνων και των συναφών με αυτών διαφημίσεων,  καθώς και από τα αντίστοιχα έσοδα των Αθλητικών Οργανισμών που διοργανώνουν Διεθνείς, Ευρωπαϊκούς, Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες, ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) θα αποδίδεται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και θα καταβάλλεται ως αποζημίωση στο αστυνομικό προσωπικό, για την πρόσθετη απασχόλησή του στις αθλητικές συναντήσεις.

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, δήλωσε τα εξής: «Με τη σημερινή απόφαση ικανοποιείται ένα πάγιο και μακροχρόνιο αίτημα των Αστυνομικών και αποδεικνύεται εμπράκτως το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για το προσωπικό των Σωμάτων Ασφάλειας».

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ. :   210 6977505
                                              Fax :  210 6929764
                                          e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις