Τε 27 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200521-12-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ερμηνεία χθεσινής δήλωσής του για την...

21-12-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ερμηνεία χθεσινής δήλωσής του για την υπόθεση των καταγγελιών για απαγωγή και ανάκριση ξένων υπηκόων στην Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21/12/2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ερμηνεία χθεσινής δήλωσής του για την υπόθεση των καταγγελιών για απαγωγή και ανάκριση ξένων υπηκόων στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

« Ό,τι είχα πει από την πρώτη ώρα, ισχύει και τώρα και νομίζω ότι έγινε μια λανθασμένη ερμηνεία αυτών που είπα χθες. Διότι αν ξαναδεί κανείς το βίντεο,  φαίνεται σαφώς ότι εγώ δεν αφίσταμαι από καμία θέση την οποία είχα πει στο παρελθόν.

Εγώ από την πρώτη ώρα λέω το εξής και θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό:

Υπήρξε μια γενική και αόριστη κατηγορία ότι κάποιοι Πακιστανοί υπέστησαν απαγωγή και ανάκριση από πράκτορες μυστικών ή φανερών, εν πάσει περιπτώσει, υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Εγώ, λοιπόν, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος Υπουργός, σας είπα από την πρώτη ώρα ότι τέτοιο περιστατικό δεν έγινε.[…]»

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                              Fax  :  210 6929764
                                           e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις