Δε 20 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200620-01-2006: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την υποβολή της δικογραφίας για την αιματηρή ληστεία σε κατάστημα...

20-01-2006: Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την υποβολή της δικογραφίας για την αιματηρή ληστεία σε κατάστημα Ε.Τ.Ε. στο κέντρο της Αθήνας στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών

Δελτίο Τύπου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την υποβολή της δικογραφίας για την αιματηρή ληστεία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑ   ΖΩΗΣ  ΚΑΙ   ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ 2Ο /  ΚΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Αθήνα, 20/01/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα (20-1-2006) υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών η δικογραφία που αφορά την διάπραξη της ληστείας στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Ιπποκράτους και Σόλωνος την 16-1-2006.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει η συμμετοχή των ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Ιωάννη που νοσηλεύεται στο Γ.Κ.Ν. Αθηνών και του ΣΕΪΣΙΔΗ Συμεών του Ιωάννη και της Κυριακούλας γεν. 1976 στην Αθήνα.Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητείται ο δεύτερος.

Δίδονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες του καταζητούμενου για συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία, ΣΕΪΣΙΔΗ Συμεών και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με το δράστη να επικοινωνήσει με την `Αμεση Δράση στον αριθμό 100.

Επισημαίνεται ότι διασφαλίζεται το απόρρητο της επικοινωνίας και μπορεί αυτή να γίνεται όλο το 24ώρο και η παραμικρή πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Τελευταίες Αναρτήσεις