Σα 1 Απριλίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2006Δελτία Τύπου Ιανουάριος 200618-01-2006: Ανακοίνωση με απάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με τη σημερινή παρουσία του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε σύσκεψη...

18-01-2006: Ανακοίνωση με απάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης σχετικά με τη σημερινή παρουσία του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18/1/2006

 

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Γιώργος Βουλγαράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη σημερινή παρουσία του κ. Χρήστου  Μαρκογιαννάκη σε σύσκεψη στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, διευκρίνισε:

«Ο κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης χειρίστηκε εξαιρετικά λεπτού ενδιαφέροντος και με ιδιαίτερη νομική βαρύτητα θέματα, όπως για παράδειγμα τη σύμβαση με την εταιρεία SAIC για το C4I, αξίας πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων Ευρώ.

Σήμερα, στο πλαίσιο σύσκεψης για το C4I με στελέχη της SAIC και υπηρεσιακούς παράγοντες, εκλήθη να παρευρεθεί και να συμβάλλει με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ανάλογες πρακτικές είχαν ακολουθηθεί και κατά το παρελθόν, μετά την έλευση της νέας Πολιτικής Ηγεσίας στο Υπουργείο, όταν αξιοποιήθηκαν η εμπειρία και οι ιδιαίτερες γνώσεις που διέθετε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Δημήτριος Ευσταθιάδης.

Υπό την έννοια αυτή, η προσπάθεια ανάδειξης της παρουσίας του πρώην Υφυπουργού στο Υπουργείο σε πολιτικό θέμα, δεν ευσταθεί».

Για περισσότερες πληροφορίες     τηλ.  :   210 6977505
                                             Fax  :  210 6929764
                                          e-mail  :  elasgrty@mopo.gr

 

Τελευταίες Αναρτήσεις