Τε 22 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2003Δελτία Τύπου Ιούνιος 200317-6-2003: Αυξημένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

17-6-2003: Αυξημένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα,  17-06-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυξημένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου Κορυφής

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου Κορυφής που πραγματοποιούνται από 19 έως και 21 Ιουνίου 2003 στη  Χαλκιδική, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας, τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, αυξημένα μέτρα θα ληφθούν στη διαδρομή από το αεροδρόμιο Μακεδονία προς τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Χαλκιδικής, όπου θα διαμένουν οι Ευρωπαίοι Ηγέτες. Επίσης, αυξημένα μέτρα θα ληφθούν κατά τις μετακινήσεις τους.

Τα μέτρα αυτά αποσκοπούν στη διεξαγωγή των εργασιών σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, στη διασφάλιση παράλληλα, του δικαιώματος των πολιτών να διαδηλώσουν, αλλά και στην όσο το δυνατό λιγότερη διατάραξη της καθημερινής ζωής των κατοίκων, των περιοχών αυτών.

Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούμε τους πολίτες, όπως περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, ιδίως στο διάστημα από 19 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου.   

Για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής θα ενημερώνουν τους πολίτες με σχετικές ανακοινώσεις. Επίσης, το κοινό μπορεί να πληροφορείται για τις αλλαγές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, από τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.
Η διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Συνόδου Κορυφής σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας είναι εθνική υπόθεση και αφορά όλους μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες 

τηλ.: 2106924558
Fax: 2106929764
E-mail: elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις