Κυ 26 Μαρτίου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200514-12-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για την επίθεση εναντίον αστυνομικών της Τροχαίας και την πυρπόληση περιπολικού

14-12-2005: Δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για την επίθεση εναντίον αστυνομικών της Τροχαίας και την πυρπόληση περιπολικού

Αθήνα, 14-12-2005

Με αφορμή τη σημερινή επίθεση εναντίον αστυνομικών της Τροχαίας και την πυρπόληση περιπολικού κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργος Βουλγαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επανειλημμένως έχουμε δηλώσει ότι οι «κουκουλοφόροι» -εξτρεμιστές αποτελούν εχθρούς του δημοκρατικού πολιτεύματος, της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών.

Αυτό σήμερα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αποδείχθηκε με τον πλέον έκδηλο τρόπο. Από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, την Ελληνική Αστυνομία, τις Υπηρεσίες Ασφαλείας, οι «κουκουλοφόροι» – εξτρεμιστές των Εξαρχείων, θα αντιμετωπισθούν με όλους τους τρόπους και τα μέσα που επιτρέπει η νομιμότητα ώστε να πάψουν να τρομοκρατούν το  κέντρο της Αθήνας και να διαταράσσουν τη δημόσια τάξη.

Στην προσπάθεια μας αυτή ζητούμε την ενεργό συμπαράσταση και αρωγή των πολιτών και των φορέων, ώστε σε συντομότατο χρονικό διάστημα αυτή η ντροπή για τη χώρα μας, να πάψει πλέον να υφίσταται».   

Τελευταίες Αναρτήσεις