Δε 27 Μαρτίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2003Δελτία Τύπου Απρίλιος 200310-4-2003: Aυξημένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας από τις 15 έως και τις 17 Απριλίου στην Αθήνα

10-4-2003: Aυξημένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας από τις 15 έως και τις 17 Απριλίου στην Αθήνα

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10-04-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λόγω της Τελετής Υπογραφής της Συνθήκης Προσχώρησης, του ?τυπου Συμβουλίου, και της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης που πραγματοποιούνται στις 16 και 17 Απριλίου 2003 στην Αθήνα, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα τάξης, τροχαίας και ασφάλειας.

Ειδικότερα, αυξημένα μέτρα θα ληφθούν στη διαδρομή από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν οι Ευρωπαίοι Ηγέτες, καθώς και από τα ξενοδοχεία προς τους χώρους που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες και οι εκδηλώσεις για την Τελετή Υπογραφής της Συνθήκης Προσχώρησης, το ?τυπο Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Διάσκεψη.

Τα μέτρα αυτά αποσκοπούν στη διεξαγωγή των εργασιών σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας, διασφαλίζοντας, παράλληλα, το δικαίωμα των πολιτών που επιθυμούν να διαδηλώσουν, αλλά και την όσο το δυνατό λιγότερη διατάραξη της καθημερινής ζωής των κατοίκων της Αθήνας.

Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούμε τους πολίτες, όπως περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες, από τις απογευματινές ώρες της 15ης Απριλίου έως και τις απογευματινές ώρες της 17ης Απριλίου.

Για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, η Διεύθυνση Τροχαίας Αθηνών θα ενημερώνει τους πολίτες με σχετικές ανακοινώσεις. Επίσης, το κοινό μπορεί να πληροφορείται για τις αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τα δελτία κίνησης των Ραδιοφωνικών Σταθμών.

Η διεξαγωγή της Τελετής Υπογραφής της Συνθήκης Προσχώρησης, του ?τυπου Συμβουλίου, και της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας είναι εθνική υπόθεση και αφορά όλους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2106924558

Fax: 2106929764

E-mail: elasgrty@mopo.

Τελευταίες Αναρτήσεις