Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΒουλγαράκης ΑρχείοΒουλγαράκης 200508-07-2005:Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στην εκδήλωση για την αποφοίτηση των νέων Υπαστυνόμων στο καφέ -εστιατόριο ´´ΥΔΡΑΥΛΙΣ´´

08-07-2005:Ομιλία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στην εκδήλωση για την αποφοίτηση των νέων Υπαστυνόμων στο καφέ -εστιατόριο ´´ΥΔΡΑΥΛΙΣ´´

Θέλω να συγχαρώ όλες και όλους για την πορεία που επιλέξατε να ακολουθήσετε ως τώρα και σας έφερε σήμερα εδώ, μία πορεία ζωής.
 
Πρέπει να αγαπήσετε αυτό το Σώμα, όπως σας αγαπάει και αυτό. Πρέπει να είστε περήφανοι που ανήκετε στο Σώμα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν είναι τυχαίο που οι Έλληνες πολίτες ζητούν όλο και περισσότερο την παρουσία Αστυνομικών, που διακρίνουν στα πρόσωπά τους εκείνους τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα τους στην κρίσιμη στιγμή. Θέλω με λίγα λόγια να ξέρετε ότι η ελληνική πολιτεία έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.
 
Και εγώ προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που είχα τη δυνατότητα να τοποθετηθώ ως πολιτικός προϊστάμενος σε αυτό το Υπουργείο, δίπλα σε τόσους υπέροχους ανθρώπους.
 
Θέλω λοιπόν να σας συγχαρώ. Ανοίγει ένας νέος δρόμος για εσάς. Ο δρόμος αυτός δεν είναι πάντα στρωμένος με αγκάθια. Θα συναντήσετε κακές αλλά και καλές στιγμές. Σε αυτή τη διαδρομή να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος. Θέλω να θυμάστε ότι μέσα από τη σταδιοδρομία σας μπορείτε να αλλάξετε και τη δική σας ζωή.
 
Όταν πέρυσι αποφασίσαμε να δώσουμε στην αποφοίτηση μια διαφορετική, πιο ανάλαφρη μορφή, υπήρχαν ερωτηματικά και αντιρρήσεις. Εγώ αυτό το οποίο είχα στο μυαλό μου ήταν να βρεθούμε σε ένα χώρο όλοι μαζί και να διασκεδάσουμε παρέα, χωρίς τυπικότητες.
 
Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτό συμβαίνει για δεύτερη χρονιά και θέλω να πιστεύω ότι σταδιακά θα καθιερωθεί. Θα ήθελα κ. Αρχηγέ επίσης να εξετάσουμε το κατά πόσοι η εκδήλωση θα πραγματοποιείται στο εξής σε έναν συγκεκριμένο οικείο χώρο που θα σηματοδοτήσει πλέον μια σταθερή διαδικασία.
 
Να είστε καλά παιδιά. Καλή σταδιοδρομία. Καλή διασκέδαση.

Τελευταίες Αναρτήσεις