Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΑρχείοΔελτία Τύπου Αγροφυλακής06-08-2007: Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αγροφυλακής

06-08-2007: Δήλωση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αγροφυλακής

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 06/08/2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης μετά την ανάληψη καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αγροφυλακής, δήλωσε τα ακόλουθα:
 
«Εκ μέρους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και όλου του Oργανισμού στηρίζουμε το νέο Σώμα της Ελληνικής Αγροφυλακής και χαιρετίζουμε την έναρξη αυτής. Στηρίξαμε από πλευράς επιτελικής σε ότι αφορά την ίδρυσή της και στηρίζουμε σε ότι αφορά την οργάνωσή της.
 
Ευχόμεθα στο νέο Αρχηγό, στον πρώτο Αρχηγό καθώς επίσης και σε όλους τους επιτελείς του καλή επιτυχία για να εκπληρώσουν το γράμμα του νόμου για τον οποίο ιδρύθηκε η Ελληνική Αγροφυλακή. Η Ελληνική Αστυνομία θα είναι κοντά στο νέο οργανισμό και θα στηρίξει με κάθε τρόπο, κάθε της βήμα και κάθε της λειτουργία. Ευχαριστώ πολύ».

Τελευταίες Αναρτήσεις