Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Δεκέμβριος 200730-12-2007: Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

30-12-2007: Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Αθήνα, 30/12/2007
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αύριο στις 09:30,  ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιος Δημοσχάκης συνοδευόμενος από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούτσικα και τον Διευθυντή Τροχαίας Αττικής Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κουμαντάνο, θα προσφέρει εθιμοτυπικά δώρο σε τροχονόμο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας στο Σύνταγμα (συμβολή Λ. Αμαλίας και Βασ. Σοφίας.
 
Δώρα σε τροχονόμους της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής θα προσφέρουν επίσης:
 
  • Ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τρικαλιάρη, στις 09:30 στον Πειραιά, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασ. Γεωργίου (πλατεία Κοραή).
 
  • Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Νικόλαο Βεργαδή, στις 09:45 στην Κηφισιά, στην Πλατεία Πλατάνου.
 
  • Ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Ταξιάρχη Μπορότη, στις 10:30 στη Γλυφάδα, στη συμβολή Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη.
  • Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τούζο, στις 10:30 στο Αιγάλεω, στη συμβολή Ιεράς Οδού και Θηβών.
 
Επίσης η μεικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, θα ψάλλει αύριο (31-12-2005), στις 13:00, στην αίθουσα «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στο προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Στις 23:45 με την ευκαιρία του Νέου Έτους ο κ. Αρχηγός θα επισκεφθεί την Διεύθυνση ?μεσης Δράσης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία και να απευθύνει μήνυμα ενόψει του Νέου Έτους.
 
 
Τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μπορούν να παραστούν και να καλύψουν τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ.:210 6977505
Fax:210 6929764
e-mail:elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις