Σα 3 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200728-11-2007: Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Πρέβεζας για συλληψη δυο ατόμων για κατοχή παράνομου οπλισμού

28-11-2007: Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Πρέβεζας για συλληψη δυο ατόμων για κατοχή παράνομου οπλισμού

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
 
 
Πρέβεζα, 26-11-2007
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Χθες το απόγευμα και περί ώρα 18:30 σε μπλόκο που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς που είχαν στην κατοχή τους παράνομο οπλισμό.
 
Συγκεκριμένα στον έλεγχο που έκαναν στο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρήκαν στο πορτ-μπαγκάζ επιμελώς κρυμμένα μέσα σε σακ-βουαγιάζ:
 
  • Μία (1) κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε ο οδηγός βάσει αδείας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, την είχε όμως τροποποιήσει, τοποθετώντας σ’ αυτή διόπτρα.
  • Οχτακόσια πενήντα (850) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
  • Δύο (2) υφασμάτινες θήκες πιστολιού.
  • Δύο (2) γεμιστήρες κυνηγετικής καραμπίνας.
  • Μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.
  • Ένα (1) ζεύγος διόπτρες.
 
Στην κατοχή του συνοδηγού βρέθηκε ένα (1) πιστόλι πλήρες φυσιγγίων 9mm που είχε στη ζώνη του παντελονιού του και ένα σουγιά μαζί με έξι (6) φυσίγγια όπλου που είχε στην τσέπη του.
 
Σε νομότυπες έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών βρέθηκε στο σπίτι του συνοδηγού ένα (1) πολεμικό όπλο «Αραβίδα», τρία (3) κυνηγετικά μαχαίρια και χίλια (1000) περίπου φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων από πολεμικά τυφέκια και πιστόλια.
 
Όλος ο οπλισμός κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Δ/νση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.
 
Τέλος κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Τελευταίες Αναρτήσεις