Πε 1 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200728-10-2007:Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μετά το πέρας της παρέλασης, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης...

28-10-2007:Δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μετά το πέρας της παρέλασης, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στον Βόλο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 28/10/2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης στο Βόλο έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
« Το μήνυμα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 είναι τριπλό:
 
ΤΙΜΟΥΜΕ πάντα το διαχρονικό ΟΧΙ, την πρόκληση του ναζισμού και του φασισμού. Τιμούμε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι. Θυμόμαστε ότι αγωνίστηκαν ενωμένοι. Γι’ αυτό το μεγάλο και σημαντικό το πετύχαμε ενωμένοι στον Τόπο.
 
Και θυμόμαστε πάντα ότι έχει στεριώσει η Δημοκρατία μας αλλά πρέπει να την υπερασπιζόμαστε και αυτήν και τα δικαιώματα του ανθρώπου καθημερινά, γιατί οι κίνδυνοι δεν έχουν εκλείψει. Κυρίως όμως θυμόμαστε τούτο: Πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα καλύτερη στην επόμενη γενιά. Για να γίνει αυτό, τα μεγάλα και σημαντικά, μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα κάνουμε παραμερίζοντας κάθε πρόσχερη διαφορά που δεν έχει καμία σημασία για το μέλλον του Τόπου ».
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταίες Αναρτήσεις