Τρ 30 Μαΐου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200728-10-2007:Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Βόλο

28-10-2007:Δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Βόλο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Αθήνα, 28/10/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο Βόλο επεσήμανε τα εξής:
 
Ερώτηση δημοσιογράφου : Πόσο σημαντική είναι η ανάληψη των Μεσογειακών Αγώνων ;
 
Προκόπης Παυλόπουλος: Είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο τον Τόπο. Το γεγονός όμως ότι μία περιοχή όπως αυτή εδώ, με αυτό τον δυναμισμό και αυτές τις υποδομές παίρνει τους Αγώνες, αποκτάει ιδιαίτερη σημασία. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και νομίζω πως με την δουλειά που πρόκειται να γίνει θα αναδειχθεί πολύ περισσότερο η περιοχή, θα γίνει περισσότερο γνωστή.
 
Αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι να προσέξουμε από εδώ και πέρα η διοργάνωση να είναι αντάξια του τόπου και της περιοχής. Μην ξεχνάτε ότι τους Ολυμπιακούς Αγώνες όχι μόνο τους κερδίσαμε, αλλά τους κάναμε με τέτοιο τρόπο, ώστε σήμερα ο κόσμος να μιλά για τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 
Θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό όταν θα γίνουν και εδώ οι Αγώνες, θα μιλάνε για τους καλύτερους Μεσογειακούς Αγώνες και αυτό θα έχει πολύ μεγάλη σημασία.
 
Και κάτι άλλο. Να το ξέρουμε γιατί το δείχνει και η σημερινή μέρα που είναι σημαδιακή. Τα μεγάλα και τα σημαντικά, το λέω, το επαναλαμβάνω μονότονα, τα κάνουμε ενωμένοι και ότι ντρεπόμαστε το κάνουμε διχασμένοι.
 
Έναν τέτοιο μεγάλο στόχο θα τον κάνουμε ενωμένοι όλοι. Σ’ αυτό τον στόχο όλα μας ενώνουν, τίποτα δεν μας χωρίζει.
 
 
Ερώτηση δημοσιογράφου : Κύριε Υπουργέ υπάρχει θέμα εκλογών;
 
Προκόπης Παυλόπουλος: Σήμερα είμαστε εδώ για μία πολύ σημαντική στιγμή. Αλλά για να μην νομίζετε ότι υπεκφεύγω θέλω να σας τονίσω κάτι πολύ απλό. Εκλογές είχαμε πριν από λίγο καιρό. Είναι δυνατόν να συζητάμε πάλι για εκλογές; Σας διαβεβαιώ ότι αυτή την στιγμή η Κυβέρνηση έχει και την εμπιστοσύνη του Λαού και την κοινοβουλευτική δύναμη για να κάνει την δουλειά της και αυτό που μας ζητάει ο Ελληνικός Λαός είναι να κάνουμε την δουλειά μας και τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει.
 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Όταν θα πάμε σε εκλογές θα πάμε με τον ίδιο εκλογικό νόμο;
 
Προκόπης Παυλόπουλος: Και νομικά να το πάρετε με τον ίδιο εκλογικό νόμο θα πάμε μέχρι τις επόμενες εκλογές.
 
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταίες Αναρτήσεις