Πα 27 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200626-09-2006: Χαιρεστισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Ανναγνώστου (25-9-2006)

26-09-2006: Χαιρεστισμός του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιάννη Ανναγνώστου (25-9-2006)

Συναντώμεθα και πάλι απόψε εδώ σε μια συνέλευση πατριωτών, μια συνέλευση της Ηλιούπολης, μια συνέλευση Νέο – Δημοκρατών και όχι μόνο, μια Συνέλευση που όντως είμαστε οραματιστές, κοιτάζουμε μπροστά, αγαπάμε τον διπλανό μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, οργανώνουμε το μέλλον μέσα σ’ ένα ευρύτερο περιβάλλον, σκεπτόμαστε τον ανθρώπινο πόνο, συμπονάμε και καταρτίζουμε προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.
 
Είμαστε εδώ, στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας της Ηλιούπολης για να διαδηλώσουμε αυτή τη φορά, ότι ένα τάγιο ακόμα και πήραμε τον Δήμο -κύριε Δήμαρχε Αναγνώστου, Γιάννη Αναγνώστου- γιατί το αξίζεις.
 
Είμαστε εδώ, ο Παναγιώτης και ο Παρασκευάς Γιαννόπουλοι, ο Γιάννης ο Μπότος που με κάλεσε στο βήμα, ο Βαλαωρίτης ο Κώστας, ο Δελαπόρτας -βράχος της Ηλιούπολης, αγαπημένος μου φίλος και παραστάτης- ένα εκλεκτό σύνολο από προσωπικότητες της Ηλιούπολης, που είναι αποφασισμένοι, με όρεξη, ενθουσιασμό και βεβαιότητα πραγματώσεως των στόχων από το Δ.Σ που έχει καταρτίσει ο κ. Αναγνώστου.
 
Είμαστε εδώ για το καλό και το καλύτερο της Ηλιούπολης. Δεν έχουμε αντιπαλότητα με κανέναν, έχουμε όμως μια βεβαιότητα για τη στερεότητα του δικού μας επιχειρήματος. Από τις αναλύσεις των προγραμμάτων, όπως μου έκανε ο κ. Αναγνώστου και από τις εκτιμήσεις των προβλημάτων της Ηλιούπολης, είτε είναι οι πλατείες οι σκοτεινές, είτε είναι τα σχολεία με τις ατέλειες και τους μυστήριους δρόμους γύρω γύρω, είτε είναι το κυκλοφοριακό, είτε είναι η αναστολή ακόμα και των εργασιών καθαριότητας.
 
Για το κυκλοφοριακό, θέλω να σημειώσουμε ότι: Τώρα το λέει ο Πολύδωρας, Υπουργός σας. Είναι όλα ώριμα, έτοιμα, πανέτοιμα για να περάσει έξω από την Ηλιούπολη ο περιφερειακός δρόμος. Θα σας τα έχουν πει και ο κ. Αναγνώστου και οι άνθρωποί μας όλοι και ο Γιώργος ο Σουφλιάς. Όλα έτοιμα, ώριμα, υπερώριμα για να δημοπρατηθούν τα έργα και να προχωρήσουμε στην ανακούφιση της Ηλιούπολης. Είναι παλιό μου όνειρο, είναι ένας όρκος θα έλεγα, ο οποίος έρχεται με τη νέα δημοτική αρχή να λάβει σάρκα και οστά. Με την επιμονή, δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή από τις μέρες της προηγούμενης διακυβέρνησης. Επίμονα, συστηματικά, καλύψαμε χρόνο ωρίμανσης για να τα φτιάξει ο Γιώργος ο Σουφλιάς με ανανέωση των υποσχέσεών του και των προγραμμάτων του 3 ή 4 φορές  σε μας όλους.
 
Για τα σχολεία εγώ -άγρυπνος όπως μου έχετε δώσει εντολή και το έχει φέρει η καλή τύχη να είμαι αρμόδιος για αυτά- βάρεσα συναγερμό για να φυλάξω τα παιδιά μας -δηλαδή τη μαθητιώσα νεολαία- από το κακό των ναρκωτικών και τους κινδύνους της οδικής ασφάλειας. Ειδική κινητοποίηση έκανα -είναι αρμόδιοι οι Αστυνόμοι μου, ο Γενικός Διευθυντής της Νοτιοανατολικής Αττικής, οι Διοικητές και Διευθυντές από την Αστυνομία και τα παραρτήματα Ασφαλείας- να φυλάξουμε τα ναρκωτικά από τα σχολεία έξω και έξω από τους δρόμους.
 
Δεν θα περάσει περιπολικό ή μοτοσικλετιστής ή πεζή περιπολία δική μου, που να δει τους μυστήριους στη γωνία και να μην τους πει τι κάνετε εσείς εδώ στο σχολείο. Τι είσαστε εσείς; Έτσι προστατεύεται η ηθική, προστατεύεται η μαθητιώσα νεολαία, ό,τι πολύτιμο διαθέτουμε από έναν προγραμματισμό και ένα σύστημα δικό μας, υπεύθυνης κυβέρνησης και εμού ταπεινά και προσεκτικά.
 
Καταλήγω μαζί με τις ευχές μου για νίκη με την δήλωση ότι: Και στις 16 και μετά τις εκλογές είμαι εδώ για την Ηλιούπολη, για μια καλύτερη Ηλιούπολη. Η δημοτική σύνθεση του ψηφοδελτίου του Γιάννη Αναγνώστου το εγγυάται. Είμαι δίπλα σας, εμπρός για την νίκη. Έχετε πίστη. 

Τελευταίες Αναρτήσεις