Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Απρίλιος 200826-04-2008: Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Κορινθίας

26-04-2008: Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Κορινθίας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ.ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Κόρινθος, 26/04/2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θέμα: «Αιφνίδιος θάνατος »
Την 22:25 ώρα της 24-4-2008 ενημερώθηκε τηλεφωνικά το κέντρο R/Τ της υπηρεσίας μας από τον οδηγό του ΚΤΕΛ συγκοινωνιακής γραμμής Αθηνών – Αγρινίου ότι επιβάτης Έλληνας πολίτης, ετών 44, κατά την διαδρομή αισθανόταν αδιαθεσία και ζή­τησε να μεταβούμε στη χ/θ 107 ΝΕΟ Αθηνών – Πατρών (κόμβος Κιάτου) για να συν­δράμουμε στην παραλαβή του.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου για εξέταση, όπου μετέβη και περιπολικό του Α.Τ. Κιάτου .
Από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε κάποιο οξύ πρόβλημα και του συστήθηκε από τον ιατρό να παραμείνει για να ηρεμήσει . Αυτός όμως αποχώρησε την 23:20 ώρα χωρίς την συγκατάθεση του ιατρού, επιβιβάσθηκε σε ταξί και ζήτησε να τον μεταφέρει στο Αγρίνιο , πλην όμως ο οδηγός του ταξί επειδή κατά την διαδρομή του μιλούσε με ακατάληπτες φράσεις τον οδήγησε έξω από το Α.Τ. Κιάτου τον αποβίβασε και αναχώρησε.
Εκεί άρχισε να φωνάζει και να βρίζει με φράσεις και λόγια χωρίς ειρμό, ευρισκόμενος σε έντονη υπερδιέγερση.
Εξήλθε του κτIρίου ο Αξιωματικός υπηρεσίας και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αυτός όμως ήταν εκτός εαυτού και με πέτρα που εκσφενδόνισε εναντίον του τον χτύπησε στο χέρι και τον τραυμάτισε ελαφρά.
Τότε ο Αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε και έλαβε βοήθεια από τον δεύτερο αστυνομικό που ήταν εντός του Τμήματος. Στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν και να τον δεσμεύσουν οι αστυνομικοί κατέβαλαν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια χωρίς να τον χτυπήσουν. Ακολούθησε πάλη κατά την οποία έχασε τις αισθήσεις του και λιπο­θύμησε. Ειδοποιήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ ο οποίος τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ενημερώθηκαν οι οικείοι του, κάτοικοι Αγρινίου Αιτ/νίας, οι οποίοι δήλωσαν ότι ο θανών αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε κατ’ επανάληψη νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα.
Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από τη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών και ο αρμόδιος ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι: α) Δεν υπάρχει ουδεμία κάκωση, εσωτερική ή εξωτερική.
β) Υπάρχει πιθανότητα εμφράγματος, η οποία θα διαπιστωθεί επακριβώς από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
Ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πλημ/κών Κορίνθου.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Κιάτου.

 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ. :2740 84359
Fax :
e-mail :

Τελευταίες Αναρτήσεις