Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΑιλιανός ΑρχείοΑιλιανός 200726-01-2007:Ομιλία του κ. Γενικού στην τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

26-01-2007:Ομιλία του κ. Γενικού στην τελετή αποφοίτησης σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ)

26/1/2007
 
Πανασιολογιότατε
 
 κ. Αρχηγέ, , κ. Υπαρχηγέ,κ. Επιτελάρχα, Στρατηγοί
 
 κ.κ. Καθηγητές, αγαπητοί Αστυνόμοι – σπουδαστές, αγαπητοί προσκεκλημένοι
 
Σας μεταφέρω τα θερμά συγχαρητήρια του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Βύρωνα Πολύδωρα για την αποφοίτησή σας από το Τμήμα Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Με την ολοκλήρωση των σπουδών σας είμαι βέβαιος ότι επιστρέφετε και πάλι στις Υπηρεσίες σας με ενθουσιασμό, οπωσδήποτε με περισσότερες γνώσεις και όρεξη για περισσότερη δουλειά.
 
Βασική αποστολή σας  είναι όπως γνωρίζετε, η εξασφάλιση του κοινωνικού αγαθού της ασφάλειας των πολιτών  ώστε οι συμπολίτες μας να ζουν και να δημιουργούν  σε ασφαλές περιβάλλον για το καλό όλων, για το καλό της πατρίδας.
 
Το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη σήμερα είναι και το μέτρο επιτυχίας της αποστολής σας.
 
Οφείλετε να είστε αποτελεσματικοί. Με  ήθος, με εργατικότητα και επαγγελματική επάρκεια για να  αποτελείτε το παράδειγμα προς μίμηση στους υφισταμένους  σας.
 
Να τους ενημερώνετε, να τους νουθετείτε, να τους ελέγχετε και να τους κατευθύνετε στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και κυρίως να τους εμψυχώνετε.
 
Όπως γνωρίζετε, η επιχειρησιακή σας δράση, η συμπεριφορά σας και η αποτελεσματικότητά σας κρίνονται και αξιολογούνται αυστηρά, από τους συμπολίτες μας.
 
Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει σημαντικά βήματα. Όμως οι σημαντικές επιτυχίες οριοθετούν τον πήχη από τον οποίο οφείλουμε να εντείνουμε περαιτέρω τις προσπάθειες μας. Ασφαλώς, οι ανάγκες και οι προκλήσεις είναι μεγάλες. Όπως είναι και οι δυνατότητές σας.  
 
Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά, μπορούμε να τους τα προσφέρουμε. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις αυξημένες απαιτήσεις τους.
 
Θέλω να γνωρίζετε ότι σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω την αμέριστη συμπαράσταση μας στο σημαντικό λειτούργημα που επιτελείτε.
 
Αυτό που θέλω να ζητήσω από σας, είναι να είστε αφοσιωμένοι στο έργο σας. Είμαι πεπεισμένος ότι με το αυξημένο αίσθημα ευθύνης που σας διακρίνει, θα εξακολουθείτε, όπως και σήμερα,  να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.
 
Με αυτές τις λίγες σκέψεις, σας συγχαίρω εγκάρδια για την αποφοίτησή σας. Σας  προπέμπω με τις πιο ειλικρινείς ευχές  του  Υπουργού κ. Βύρωνα Πολύδωρα, για κάθε επιτυχία στην αποστολή σας  με υγεία και προκοπή. Η κάθε επιτυχία απαυγάζει σε ολόκληρη την Ελληνική Αστυνομία.
 
Συγχαρητήρια και πάλι και εύχομαι κάθε ευτυχία  σε σας και τις οικογένειές σας.        

Τελευταίες Αναρτήσεις