Τε 8 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200724-11-2007 Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας

24-11-2007 Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας

Την 20η Νοεμβρίου 2007, το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας είχε εκδόσει την εξής ανακοίνωση-διάψευση σχετικά με δημοσίευμα Εφημερίδας:
 
΄΄Σημερινό δημοσίευμα Εφημερίδας, που αναφέρεται σε «Κέντρο παρακολούθησης και από την Αντιτρομοκρατική», δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στηρίζεται είτε σε λανθασμένες πληροφορίες του συντάκτη, είτε εξυπηρετεί απλώς σκοπιμότητες.
 
Η Αντιτρομοκρατική, όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, λειτουργούν σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος και τους Νόμους της Ελληνικής Πολιτείας΄΄.
 
Με σημερινό της δημοσίευμα η ίδια Εφημερίδα επανέρχεται στο ως άνω θέμα και εμμένει στις ανακριβέστατες και διαψευσθείσες πληροφορίες της, εμπλέκοντας μάλιστα και συγκεκριμένα ονόματα στελεχών της ΕΛ.ΑΣ..

Επαναλαμβάνεται με έμφαση ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα δε πρόσωπα που αναφέρονται σ’ αυτά επιφυλάσσονται κάθε νόμιμου δικαιώματός τους.

Τελευταίες Αναρτήσεις