Δε 25 Σεπτεμβρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Νοέμβριος 200722-11-2007: Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

22-11-2007: Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
 
ΤΗΛ: 210 6977505
 
 
 
 
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών (25 Νοεμβρίου), από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώθηκε σήμερα(22-11-2007), εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Αττικής.
 
Στην εκδήλωση, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστάσιου Δημοσχάκη παρέστησαν η βουλευτής κα. Πατριανάκου-Καραϊσκου Φεβρωνία μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η κα. Αμαλία Σαρρή ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματέως Ισότητας, η κα. Μουστεράκη ως εκπρόσωπος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέλη Μ.Κ.Ο., ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοίκαθώς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αρμόδια για θέματα σχετικά με την κακοποίηση γυναικών.
 
Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης.
 
Τις δράσεις και το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στον τομέα της αντιμετώπισης της κακοποίησης των γυναικών παρουσίασε, ως κεντρικός ομιλητής,  ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Β. Αιγαίου Ταξίαρχος Βασίλειος Γατσάς.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αναγνώστηκε, επίσης, μήνυμα της Γενικής Γραμματέως Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ευγενίας Τσουμάνη.

Δείτε την ομιλία του κ. Αρχηγού.

Δείτε την ομιλία του Γ.Α.Δ.Π.Β.Αιγαίου.

                           

Τελευταίες Αναρτήσεις