Πα 27 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2008Δελτία Τύπου Μάρτιος 200821-03-2008: Μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου προς το προσωπικό του Υπουργείου...

21-03-2008: Μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου προς το προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
        Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

 
Το μοναδικό ιστορικοθρησκευτικό αμάλγαμα της Εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου παγιώνεται, ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου, σε σύμβολο που συμπυκνώνει, ιδίως:
        Το χρέος να υπερασπιζόμαστε, «όκωσπερ τείχεος», την Πατρίδα, το Έθνος, τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Κυρίως σήμερα, όταν οι απειλές εναντίον αυτών των αναλλοίωτων αξιών παίρνουν μορφές που είναι, δυστυχώς, εύκολο να υποτιμήσει κανείς, σε μια εποχή επικίνδυνης διάβρωσης αρχών.
 
        Την αταλάντευτη προσήλωση στην ελπιδοφόρα Ανθρωπιστική πορεία που σμίλεψε η Ορθοδοξία, και με βάση την οποία μπορεί η Ανθρωπότητα να βρει διέξοδο μπροστά στις καταλυτικές προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.
 
Με την πεποίθηση ότι οι σκέψεις αυτές μας ενώνουν στον ωραίο και τίμιο αγώνα για το μέλλον του Τόπου μας και του Ανθρώπου σας απευθύνω ειλικρινείς ευχές για τη μεγάλη επέτειο της 25ης Μαρτίου και σας εκφράζω θερμές ευχαριστίες για την καθοριστική συμπαράστασή σας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας.
 
Ο Υπουργός
   
      Προκόπης Παυλόπουλος

Τελευταίες Αναρτήσεις