Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΔελτία Τύπου 2007Δελτία Τύπου Οκτώβριος 200720-10-2007: Ολοκλήρωση εκδηλώσεων εορτασμού Αγ. Αρτεμίου και Ημέρας της Αστυνομίας

20-10-2007: Ολοκλήρωση εκδηλώσεων εορτασμού Αγ. Αρτεμίου και Ημέρας της Αστυνομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΛ: 210 6977505
 
 
 
 
20 Οκτωβρίου 2007
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Κορυφώθηκαν σε όλη τη Χώρα και ολοκληρώθηκαν σήμερα (20-10-2007) οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτεμίου και της Ημέρας της Αστυνομίας, με την πραγματοποίηση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και Δοξολογίας, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Λ. Μεσογείων 96), χοροστατούντος  του Επισκόπου Θερμοπυλών κ. Ιωάννη, ως εκπροσώπου του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστοδούλου.
 
Μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αναστασίου Δημοσχάκη, στη Δοξολογία παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υφυπουργός κ. Παναγιώτης Χηνοφώτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος. Στην τελετή παρευρέθησαν επίσης, ο Β΄Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αναστάσιος Νεράντζης,  ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, ο Εισαγγελέας του Aρείου Πάγου κ. Γεώργιος Σανιδάς, βουλευτές, καθώς και εκπρόσωποι Κομμάτων, Φορέων, Οργανισμών και Υπηρεσιών.   
 
Από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ?μυνας Στρατηγός Δημήτριος Γράψας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Δημήτριος Βούλγαρης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αγροφυλακής κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Στυλιανός Σύρος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος Βασίλειος Τσιατούρας, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νότιας Ελλάδος Αντιστράτηγος Χρήστος Δρακόπουλος και οι Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Παρευρέθησαν, επίσης, Επίτιμοι Αρχηγοί του Σώματος, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, απόστρατοι αξιωματικοί, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων και της κοινωνικοπολιτικής ζωής της χώρας, καθώς και πλήθος πολιτών.
 
Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ανάγνωσε στους παριστάμενους την Ημερήσια Διαταγή για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη τής Μεγαλομάρτυρα Αγ. Αρτεμίου. 
 
 
 

Τελευταίες Αναρτήσεις