Τε 1 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΑιλιανός ΑρχείοΑιλιανός 200720-01-2007: Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα κατά τη βράβευση της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗ»

20-01-2007: Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα κατά τη βράβευση της Π.Α.Ε. «SKODA ΞΑΝΘΗ»

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μιλήσω πολύ λίγο γι΄ αυτό και θα είμαι πολύ βραχύς και στα εθιμοτυπικά.
 
Σεβασμιότατε, κ. Υπουργέ, κ. Πρόεδρε,
 
Είμαστε εδώ σήμερα για να σας τιμήσουμε, είσαστε το τιμώμενο πρόσωπο. Εκπροσωπείτε μια ομάδα η οποία έμπρακτα προωθεί το αθλητικό πνεύμα και είμαι πολύ ευτυχής που πρέπει να σας επιδώσω το βραβείο του αθλητικού ήθους της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Όμως έχω τρεις παρατηρήσεις, εάν μου επιτρέπετε:
 
Πρώτον, το βραβείο αυτό περιέρχεται εξίσου, εκτός από τους αθλητές και την ηγεσία της ομάδος, και στους φιλάθλους της και στους οπαδούς της. Διότι, η δική τους η αγωγή κάνει την ομάδα να κερδίζει το βραβείο.
 
Δεύτερον, η τοπική κοινωνία σας στηρίζει και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο πληθυσμός της Ξάνθης έχει ένα ισχυρό πολιτιστικό δείκτη και αυτό συμβάλλει ασφαλώς στην επιτυχία και της τοπικής ομάδος.
 
Τρίτο και τελευταίο σημείο, είδαμε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα. Όμως είδαμε και το πώς γαλουχείτε τα νέα παιδιά, πώς γαλουχείτε από παιδική ηλικία τους μέλλοντες ποδοσφαιριστές και αθλητές. Και τους μεταλαμπαδεύετε το ευ αγωνίζεσθαι, το φίλαθλο πνεύμα και την ευγενική άμιλλα.
 
Πριν σας επιδώσω το βραβείο, θα ήθελα να ευχηθώ και στις δύο ομάδες καλόν αγώνα, ευ αγωνίζεσθαι και όλα τα καλά. 

Τελευταίες Αναρτήσεις