Πα 27 Ιανουαρίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200614-10-2006: Oμιλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα στην προεκλογική συγκέντρωση του νυν και υποψηφίου Νομάρχη Αρκαδίας

14-10-2006: Oμιλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα στην προεκλογική συγκέντρωση του νυν και υποψηφίου Νομάρχη Αρκαδίας

13-10-2006

 
Εκλέγουμε απόψε τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Νομάρχη Αρκαδίας. Τον εκλέγει η θέλησή σας, τον εκλέγει η αναγνώριση του έργου που παρήγαγε, τον εκλέγει η θέλησή σας να συνεχίσουμε η Αρκαδία να είναι στα χέρια του νοικοκύρη, του δημιουργού, αυτού που χτίζει πράγματι και υπηρετεί όλους τους Αρκάδες, του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
 
Ήρθα κοντά σας συμπατριώτες μου, για να διαδηλώσω την ηθική μου συμπαράσταση προς τον άξιο Νομάρχη, προς εκείνον ο οποίος πράγματι αναλίσκεται με απεριόριστα αποθέματα αλτρουισμού, φιλοπατρίας, σεβασμού στον συμπολίτη Αρκάδα και που προσφέρει σημαντικό έργο. Έχομε ενώπιόν μας έναν απολογισμό ο οποίος μας υποχρεώνει να επιμείνουμε στη συνέχεια του έργου. Έχομε ενώπιον μας ένα πρότυπο ήθους και λέμε ναι σε αυτό το πρότυπο ήθους, το Νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Εμείς οι Αρκάδες συντασσόμεθα για την επανεκλογή του.
 
Καθώς περιδιαβαίνω Γορτυνία, τα κατσάβραχά μας, και την ευρωπαϊκή Γορτυνία περιλαμβανόμενη. Καθώς περιδιαβαίνω την ωραία Μαντίνεια. Καθώς περιδιαβαίνω μαζί με τους Στρατηγούς μου, για να παραδώσω στην Κυνουρία την εικόνα της Έλωνας, που εύχομαι να ευλογεί όλη την Αρκαδία και όλη την Ελλάδα. Καθώς περιδιαβαίνω την κοντινή σε μένα επαρχία Μεγαλοπόλεως, σκέφτομαι απολογιστικά, άνθρωποι και τόπος είναι άξιοι καλυτέρας τύχης. Και αυτή την καλύτερη τύχη την εγγυάται η Κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή του οποίου τον χαιρετισμό σάς μεταφέρω και η Νομαρχία με Νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
 
Δεν στρεφόμαστε κατά ουδενός, αλλά θέλουμε να λογαριάσουμε τα πράγματα σαν ευθυδίκες  Αρκάδες.  Και τα πράγματα λένε ότι η εποχή μας υπαγορεύει και προϋποθέτει σοβαρές συνεργασίες. Βλέπω τον Νομάρχη να συνεργάζεται άριστα με τους Δημάρχους, να συνεργάζεται άριστα με όλους τους πολίτες- εννοείτε και εκείνους που δεν τον ψηφίζουν. Να συνεργάζεται άριστα με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για τη μεγιστοποίηση του παραγόμενου έργου υπέρ της Αρκαδίας και υπέρ των Αρκάδων. Θέλουμε σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας να επαινέσουμε τη συνεργασία που είχαμε με το Δημήτρη Κωνσταντόπουλο αυτά τα δύο-δυόμισι χρόνια, και να σας καλέσουμε να υποθέσετε ότι διακοπή του έργου δεν επιτρέπεται. Θα είναι άφρων, ασύνετη πράξη. Τώρα επιταχύνουμε, μετά τις 15 Οκτωβρίου, με τη νέα Νομαρχία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με επίταση της ταχύτητας και της προσπάθειας για το καλό της Αρκαδίας δυνατότερα, αποφασιστικότερα, αποτελεσματικότερα.
 
Αυτές τις σκέψεις να τις κάνετε αφιερωματικά για τα παιδιά σας και για το όραμα της ευημερούσας Αρκαδίας. Αξίζει καλύτερη τύχη, θα την έχει την καλύτερη τύχη, όχι με εκείνους που την οδήγησαν στην υστέρηση, αλλά με εκείνους που τη βγάζουν από το βάλτωμα. Είναι η Κυβέρνησή μας, είναι η Νομαρχία ο Νομάρχης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
 
Εγώ σας υπόσχομαι συμπαράσταση. Είπε ο Δήμος ότι σαν Νομάρχης θέλεις να είσαι εδώ. Έχω όνειρο για αυτό τον τόπο. Θέλω να είμαι παραστάτης συνεχής να προσφέρω, να εργάζομαι για τον τόπο μου, για τον τόπο μας. Από εδώ την καλύτερη και την ιστορικότερη τοποθεσία του Μοριά, από τη πρωτεύουσα του Μοριά, από την Τρίπολη. Ναι, θέλω να προσφέρω ως παραστάτης. Παραστάτης στον Νομάρχη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το έργο θα είναι πολύ σημαντικό και στον Δήμαρχο Δήμο Σωτηρόπουλο.
 
Έτσι είναι η πρόταση που σας κάνω. Έτσι είναι η ουσία των πραγμάτων. Δεν πρέπει να χάνουμε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές, αλλά να τις επενδύουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Εγώ οραματίζομαι τον Αϊ Γιάννη τον Πρόδρομο. Εγώ οραματίζομαι την Μαντίνεια. Εγώ οραματίζομαι τη Λυκόσουρα, τον Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, το Μαίναλο, το Δρυμό τον άφθαστο, τον υπέροχο. Εγώ οραματίζομαι την δημοκρατικότητα και την δημιουργικότητα των Αρκάδων. Εμπνέομαι από αυτές τις εικόνες, από αυτά τα οράματα, από τα πρόσωπά σας, από τη θέλησή σας και απλά αντιστοιχούμε προς αυτή την απαίτηση να προκόψουμε, για την Ελλάδα, για την Δημοκρατία, για την Αρκαδία. Τη σκυτάλη την παραλαμβάνεις εκ νέου Δημήτρη Κωνσταντόπουλε, για να χτίσουμε το μέλλον των παιδιών μας σε Νομαρχιακό επίπεδο.
 
Σας ευχαριστώ. Έχετε πίστην . Όλα θα πάνε καλά.
 
Θα είμαστε ξανά νικητές για να αξιοποιήσουμε τη νίκη, για τη δημοκρατία για τα παιδιά μας. Όλα θα πάνε καλά είμαι βέβαιος και σας συγχαίρω εκ των προτέρων. Θα είμαι παραστάτης και στα ζητήματα της ασφάλειας και στα ζητήματα της ευημερίας και της ανάπτυξης της Αρκαδίας.
 
 Σας ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ.                           

Τελευταίες Αναρτήσεις