Πα 3 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200614-10-2006: Oμιλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα στην προεκλογική συγκέντρωση του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Τριπόλεως

14-10-2006: Oμιλία του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Βύρωνα Πολύδωρα στην προεκλογική συγκέντρωση του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Τριπόλεως

Τρίπολη, 13-10-2006

 
Πράγματι είναι λαοθάλασσα. Συναντόμεθα εδώ στην πλατεία του Μαλλιαροπουλείου ύστερα από την συνάντηση και την ανάδειξη του Νομάρχου από την πλατεία Αγίου Βασιλείου. Ο Νομάρχης είναι παρών κι εδώ συναντόμεθα για να επικυρώσουμε την επανεκλογή του Δήμου Σωτηρόπουλου. Αξίζει η επανεκλογή του για να βρεθεί σε θέση να προσφέρει ακόμα περισσότερα, ακόμα καλύτερα στον Δήμο Τριπόλεως, στους δημότες της Τρίπολης, της πρωτεύουσας του Μοριά.
 
Είμαι εδώ κοντά σας για να διαδηλώσω την ηθική μου συμπαράσταση προς τον άξιο Δήμαρχο, προς τον ευπρεπή συμπολίτη μας, προς τον άξιο επιστήμονα, προς τον άνθρωπο με την τεράστια κοινωνική παρουσία και προσφορά, τον Δήμο Σωτηρόπουλο, που τον θέλουμε να είναι Δήμαρχος ξανά. Τον θέλει η πλειοψηφία, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της Τριπόλεως αλλά τον σέβονται και τον αγαπούν κι εκείνοι που δεν θα τον ψηφίσουν ακόμη. Μου το λένε οι Βουλευτές που τιμούν με την παρουσία τους την συγκέντρωσή μας. Ο Ανδρέας ο Λυκουρέντζος, ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής Πέτρος Τατούλης, ο πρώην Υπουργός Δημήτρης Κωστόπουλος, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καρπετζώτης, όλοι οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλοι οι πολίτες της Τριπόλεως, αυτή η πανστρατιά της αποψινής συγκέντρωσης.
 
Θέλουμε ειλικρινά να σας διαβεβαιώσουμε, εγώ ως Υπουργός της Κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, ότι εμπιστευόμαστε τον Δήμο Σωτηρόπουλο για να συνεχίσουμε επιταχυνόμενα το έργο της αναδημιουργίας, του εκσυγχρονισμού, του εκπολιτισμού, της ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς του Δήμου Τριπόλεως, όπως είπαμε και για τη Νομαρχία Αρκαδίας.
 
Σας ζητούμε να έχετε και την έχετε, την βεβαιότητα της νίκης κι ακόμη περισσότερο την βεβαιότητα της αποτελεσματικής συνεργασίας με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Σωτηρόπουλου για το καλό της Τριπόλεως και όλων των πολιτών της. Σας ευχαριστώ. Εμπρός για τη νίκη. Έχουμε πίστη στο δίκιο μας, στη δημοκρατική έκφραση των Τροπολιτσιωτών και τέλος στην καινούρια μέρα για καινούρια πρόοδο, για επιταχυνόμενη πρόοδο που θα ανοίξει από την Κυριακή το βράδυ, Δευτέρα πρωί, ξημερώματα. 

Σας ευχαριστώ θερμά. Εμπρός για τη νίκη.

Τελευταίες Αναρτήσεις