Δε 2 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΝέα13-05-2005: Συνάντηση του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης της Σουηδίας

13-05-2005: Συνάντηση του Υφυπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης της Σουηδίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ                                          

Αθήνα, 13-05-2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης της Σουηδίας κ.Dan Eliasson o οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας συναντήθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

    Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των δύο χωρών όπως η τρομοκρατία, το εμπόριο ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων ( trafficking ), η λαθρομετανάστευση και ο έλεγχος συνόρων καθώς και η συνεργασία των δύο Αστυνομιών.
 
    Ο διάλογος ήταν σε κλίμα καλής συνεργασίας  και στη συνάντηση παρέστη ο Πρέσβης της Σουηδίας κ.Marten Grunditz.

    Εξάλλου, διάλεξη στους σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε χθες 12-03-2005 ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, με θέμα : ο ρόλος των Σωμάτων Ασφαλείας στη σύγχρονη εποχή.

    Στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας φοιτούν ανώτερα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος φοιτούν 40 σπουδαστές, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος, της Κυπριακής Αστυνομίας και Πολιτικοί  Υπάλληλοι των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΥΠ.  

Τελευταίες Αναρτήσεις