Τρ 3 Οκτωβρίου 23
ΑρχικήΠολύδωρας ΑρχείοΠολύδωρας 200612-05-2006: Μήνυμα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας (14-5-2006)

12-05-2006: Μήνυμα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας (14-5-2006)

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 12-5-06

Για τη Γιορτή της Μητέρας

Η ημέρα της Μητέρας από μόνη της ενεργοποιεί μέσα μας τα ευγενέστερα των συναισθημάτων μας. Η ιερότητα της πράξεως να φέρνει στον κόσμο νέες ζωές, το απόλυτο παράδειγμα αφοσίωσης και τρυφερότητας προς τα παιδιά της, το κέλυφος της προστατευτικής αγάπης με το οποίο καλύπτει τα παιδιά της μέχρι τα βαθειά γεράματά τους (και όταν ακόμη αυτή έχει φύγει), είναι μερικά από τα στοιχεία που ορίζουν τη σχέση, την άρρηκτη, του παιδιού προς την μάνα και υπαγορεύουν τον αιώνιο σεβασμό μας προς αυτήν .

Η σύγχρονη μητέρα, η εργαζόμενη μητέρα, η αστυνομικός μητέρα, η πυροσβέστης και η υπάλληλος του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως είναι μια προσωπικότητα άξια ενός βαθύτερου σεβασμού, μιας ανώτερης τιμής. Γιατί «φυλάσσουν Θερμοπύλες», αναθρέφοντας παιδιά μεταγγίζοντας σ’ αυτά αξίες και εφόδια ζωής, κρατώντας αυτές τα σπίτια τους, μαχόμενες σ’ ένα αντίξοο περιβάλλον. Προς τις μητέρες αστυνομικούς και όλες τις υπαλλήλους ο σεβασμός μου απέραντος. 
                                                                

 

                                                                           Βύρων Γ. Πολύδωρας
                                                                        Υπουργός Δημοσίας Τάξεως

Τελευταίες Αναρτήσεις