Δε 5 Ιουνίου 23
ΑρχικήΑιλιανός ΑρχείοΑιλιανός 200610-06-2006: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς που...

10-06-2006: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στους νοσηλευόμενους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στη χθεσινή ένοπλη ληστεία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 10/06/2006
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως Πρέσβυς ε.τ. κ. Κωστής Αιλιανός και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Αναστάσιος Δημοσχάκης, επισκέφθηκαν σήμερα (10-06-2006) στις 11:30, στο 401 Γ.Ν.Σ., τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν στη χθεσινή ένοπλη ληστεία σε βάρος υποκαταστήματος της τράπεζας EUROBANK.
 
O κ. Γενικός και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχάρησαν τους δύο αστυνομικούς για το θάρρος, την αυτοθυσία και την ψυχραιμία που επέδειξαν στο δύσκολο και επικίνδυνο περιστατικό.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ο κ. Αρχηγός, αφού ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον κ. Υπουργό, που βρίσκεται σε υπηρεσιακό ταξίδι εκτός Ελλάδος, για την κατάσταση της υγείας των δύο τραυματισθέντων αστυνομικών. Ο κ. Υπουργός, αμέσως συνομίλησε τηλεφωνικά με τους δύο αστυνομικούς και εξέφρασε τον θαυμασμό του, τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές για γρήγορη ανάρρωσή τους.
 
Ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε από τους δύο νοσηλευόμενους αστυνομικούς λεπτομερώς για το περιστατικό, για τα εφόδια που είχαν στη διάθεσή τους και για την ταχύτητα της συνδρομής των λοιπών αστυνομικών δυνάμεων στο περιστατικό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ‘‘βγήκε’’ από την ενεργό κακοποιό δράση μια σκληρή ομάδα αδίστακτων οπλοφόρων εγκληματιών, οι οποίοι ενεργούσαν χωρίς συναίσθηση του κινδύνου και της αξίας της ανθρώπινης ζωής.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίεςΤηλ.:210 6977505
Fax:210 6929764
e-mail:elasgrty@mopo.gr

Τελευταίες Αναρτήσεις