Σα 4 Φεβρουαρίου 23
ΑρχικήΝέα10-02-2005: Συνδιάσκεψη Βαλκανικής Πυροσβεστικής Ομοσπονδίας

10-02-2005: Συνδιάσκεψη Βαλκανικής Πυροσβεστικής Ομοσπονδίας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ                        

ΑΘΗΝΑ,10-2-2005

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Αλεξανδρούπολη του Νομού Έβρου θα μεταβεί αύριο ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης ο οποίος θα παρακολουθήσει τις εργασίες  Συνδιάσκεψης της Βαλκανικής Πυροσβεστικής Ομοσπονδίας (BFSF), που θα διεξαχθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η Βαλκανική Πυροσβεστική Ομοσπονδία ιδρύθηκε στη Βάρνα της Βουλγαρίας το 2000, και συμμετέχουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Βουλγαρίας, Ελλάδος,  Τουρκίας, FYROM, Ρουμανίας, Σερβίας-Μαυροβουνίου και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Κύριος σκοπός της Ομοσπονδίας είναι η συνεργασία μεταξύ των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Βαλκανικής σε θέματα εκπαίδευσης, κοινών ασκήσεων, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καθώς και η αμοιβαία ενίσχυση σε περιπτώσεις μεγάλων συμβάντων που προκαλούνται από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές.

Στη Συνδιάσκεψη της Βαλκανικής Πυροσβεστικής Ομοσπονδίας, αύριο στην Αλεξανδρούπολη, το Πυροσβεστικό Σώμα θα εκπροσωπήσει ο Αρχηγός του Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Σμέτης.
Ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, κατά την παραμονή του στην Αλεξανδρούπολη, θα μιλήσει σε συγκέντρωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ του Νομού, σε συγκέντρωση συνδικαλιστικών φορέων αστυνομικού προσωπικού-συνοριοφυλάκων, ενώ θα επισκεφτεί  την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τελευταίες Αναρτήσεις